DaDoen
DaDoen
Mensen breken niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze veel te lang sterk waren Boeddha

Dit is Ilse!

Dadoen is enthousiast om te melden dat per 16 juni 2021 Ilse is gestart bij Dadoen als vaktherapeut, beeldend. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Ik ben Ilse Rijke-Huisman en ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als creatief therapeut zoals dat toen nog heette. Inmiddels noemen we deze vorm van therapie vaktherapie en ik ben gespecialiseerd in beeldend vormen.  

Ik heb 11 jaar lang bij een psychotherapeutenpraktijk in Nieuwendijk gewerkt, waar ik zowel kinderen, volwassenen als ouderen behandelde. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan binnen de volwassen psychiatrie.  

Ik werk op zzp basis bij diverse praktijken voor vaktherapie en ben als beeldend therapeut gestart binnen de Praktijk Dadoen van Debbie. Belangrijkste in mijn samenwerking met Debbie is dat we dezelfde visie delen: werken vanuit mogelijkheden en onmogelijkheden dragelijk maken. En daarbij zicht krijgen op je kwaliteiten en deze leren te benutten.  

Dit doe ik niet met een specifieke methode, ik maak gebruik van diverse methodieken wat ik afstem op de hulpvraag. Ik werk dus eclectisch en daarmee probeer ik zo vraaggericht mogelijk aan de slag te gaan. Want de hulpvraag van de client staat altijd centraal. 

Welkom Ilse!